VIDEO Candidat PNL la Consiliul local Crevedia bătut în propria casă de simpatizanții primarului PSD

DE Alex Darvari | Actualizat: 22.05.2024 - 15:17

Eugen Lepădatu, candidatul PNL la Consiliul local Crevedia, a fost bătut în propria casă de simpatizanți ai primarului PSD. Incidentul s-a petrecut în localitatea Crevedia, aproape de București, unde o stație GPL a explodat acum 2 ani și a ucis 5 oameni.

SHARE

UPDATE Poliția a confirmat incidentul pentru Newsweek România:

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane au fost agresate fizic de membrii unui alt partid politic. 

Din primele cercetările efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul unei postări de pe o rețea de socializare, în timp ce se aflau în satul Dârza, doi bărbați, de 23 și 63 de ani, din Dârza și Tamași, ar fi fost agresați fizic de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 34 de ani, din localitățile Buftea, Crevedia și Vizurești.

În urma conflictului, o persoană a necesitat acordarea de îngrijrii medicale, fără a rămâne internată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

O explozie, 5 morți. Primarul știa

Localitatea Crevedia se află la doar 20 de kilometri de București. A fost în atenția întregii Românii, după ce, în august 2022, o stație GPL a explodat și a ucis 5 oameni, rănind alți 50. 

Citește și: A cincea persoană grav rănită în exploziile de la Crevedia a murit. Arsese aproape integral

Pirmarul PSD Florin Petre a recunoscut, atunci, că știa că stația GPL funcționa ilegal. Ulterior, văzând amploarea accidentului a negat.

VIDEO Candidat PNL la Consiliul local Crevedia bătut în propria casă de simpatizanții primarului PSD

În fața acestei tragedii, Marcel Ciolacu a anunațat excluderea din PSD a primarului Florin Petre. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar astăzi, primarul Florin Petre candidează din partea PSD pentru al treilea mandat de primar. El este „însoțit” pe afișele electorale de președintele PSD Dâmbovița

Citește și: Primarul din Crevedia, pliant electoral cu șeful PSD Dâmbovița. Ciolacu zisese că îl exclude din PSD

Luptă cu pumni și picioare pentru primărie

Primarul Florin Petre încearcă să obțină un nou mandat, iar lupta pentru primpărie a degenerat. Contracandidatul său principal este Costin Ion de la PNL.

Bătălia electorală se duce atât de străzile comunei, dar și pe grupurile de Facebook ale comunităților din Crevedia și Dîrza (localitate ce aparține de Crevedia).

În seara zilei de marți, 21 mai, candidatul PNL, Eugen Lepădatu, pentru consiliul local a fost bătut, în 2 rânduri, de simpatizanți ai primarului PSD. A fost chemată ambulanța și poliția.

O sursă a povestiti, pentru Newsweek România cum s-au întâmplat lucrurile. „Eugen Lepădatu este foarte activ pe grupurile comunităților Crevedia și Dârza, unde prezintă nerealizările primarului PSD Florin Petre. Un apropiat al primarului, enervat de o postare critică, i-a cerut lui Eugen Lepădatu să se întâlnească lângă parc pentru o discuție.

Lepădatu s-a dus. Agresorul a început scandalul imputându-i lui Lepădatu că scrie prostii și lucruri critice la adresa primarului PSD. Agresorul i-a dat o palmă lui Lepădatu pe care l-a pus jos fiind ajutat de alți doi apropiați. L-au luat la pumni și la piciopare. Agresorul este soțul unei angajate la primăria condusă de Florin Petre”, potrivit sursei Newsweek.

Candidatul PNL s-a dus acasă unde a avut parte de o altă surpriză. „Lepădatu era la el acasă alături de tată și de bunic și de prietena lui. S-a trezit cu 7 persoane acasă. I-au dat un pumn lu taicas-o si s-au luat la bătaie.

A venit salvarea, politia... Tatăl lui Eugen a fost luat cu ambulanța și dus la Titu cu ochii umflați”, povestește sursa noastră. Aveți VIDEO mai sus.

Newsweek a trimis întrebări către primăria Crevedia, către primarul Florin Petre și către Poliția Dâmbovița și așteapăt răspunsuri. Oricine se simte lezat poate trimite un punct de vedere pe adresa redacției.

Primar condamnat pentru furt care construiește magazine ilegal

Newsweek a scris, cu documente, că primarul Florin Petre, a fost condamnat pentru furt. Primarul Florin Petre, unde a explodat o stație GPL, eveniment soldat cu morți și zeci de răniți, a fost condamnat la închisoare. Acest aspect este confirmat într-un document oficial semnat de prefectura Dâmbovița.

Citește și: Primarul din Crevedia, unde a explodat stația GPL, condamnat la închisoare în legătură cu un furt

Am scris și că Primarul din Crevedia, Florin Petre, și-a autorizat soția să construiască un centru comercial ilegal, lângă o stație GPL. Asta, deși în Crevedia a explodat o stație GPL neautorizată aflată, ilegal, prea aproape de casele oamenilor. 5 oameni ai murit în urma acelei explozii.

Citește și: DOCUMENTE Primarul din Crevedia și-a autorizat soția să construiască ilegal lângă o stație GPL

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te