Drama Mihaelei Bilic, părăsită de soțul care îi era partener de afaceri. „M-au lăsat și prietenii”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 19.12.2023 - 19:03
Drama Mihaelei Bilic, părăsită de soțul care îi era partener de afaceri. „M-au părăsit și prietenii” - Foto: Facebook Mihaela Bilic / imagine cu caracter ilustrativ

Drama Mihaelei Bilic: a divorțat, în urmă cu mai mulți ani, de soțul care îi era partener de afaceri. „M-au părăsit și prietenii”. Iată cum a fost divorțul acesteia de fostul soț și cât a suferit.

SHARE

Drama Mihaelei Bilic: a divorțat, în urmă cu mai mulți ani, de soțul care îi era partener de afaceri. „M-au părăsit și prietenii”. Iată cum a fost divorțul acesteia de fostul soț și cât a suferit. 

Mihaela Bilic, părăsită de soțul care era partener de afaceri 

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, a divorțat în urmă cu aproape 15 ani de medicul Constantin Stan. Ea spune că aveau o afacere împreună, erau fericiți, dar criza vârstei de mijloc a împins-o la divorț.

Ea a explicat și imboldul despărțirii, unul straniu.

„Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să trăiesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam notorietate, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți.

Eram cu doctorul Constantin Stan, alături de care făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit.

Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schimbam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, dealerul Audi m-a invitat într-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8.

„Eu nu pot să mă mai întorc”

Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe. A fost dragoste la prima vedere, nu mai văzusem atâta perfecțiune și eleganță.

M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șoferul mi-a zis: «Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pentru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie». 

Citește și: Strania iubire a lui Toma Caragiu pentru o femeie dusă la biserică. Divorț pentru o colegă de scenă

Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era primul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: «Dar eu ce am făcut până acum? Până acum de ce nu am simțit?».

Și m-am întors la București, am pus mâna pe telefon, am sunat la Bacău și am zis: «Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit.

Nu știu exact ce vreau, dar încerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta»”, a povestit Mihaela Bilic într-un interviu pentru formula-as.ro.

Biliac a divorțat la puțin timp.

A fost ciudat să îl vadă lângă altcineva

Chiar dacă a simțit că ea și Constantin Stan nu se mai potrivesc, a recunoscut că a fost ciudat pentru ea să-l vadă alături de Andreea Berecleanu, mai ales că știa că fostul său partener are alte gusturi.

„A fost ciudat pentru mine…decizia lui, pentru că eu când l-am cunoscut, avea alte principii. Mă rog, acum, lumea a continuat. Probabil că el a simțit nevoia”, a susținut Mihaela Bilic.

Totodată, nu au putut să nu apăra comparațiile, iar Mihaela Bilic a observat că Andreea Berecleanu și Constantin Stan merg adesea în vacanțe, în timp ce atunci când ea avea o relație cu medicul nu au avut nici măcar o seară de sâmbătă petrecută în doi.

„Nu am mers niciodată în vacanțe”

„Noi n-am fost niciodată în vacanță, în 13 ani, nici măcar o dată. Eu când l-am cunoscut, opera și noaptea și în weekend.

A fost nevoie de mai mult de șapte ani după relație, ca fetele să fie șocate, în clinică, ca doctorul să fie de acord să nu opereze duminica.

Nu știu să zic. Asta e foarte interesant pentru că, fără să vrei, poate îți dai seama că felul în care am funcționat noi n-a fost unul echilibrat și că ar fi bine să nu mai ajungi în momente de criză ca să-ți dai seama că partenerul tău este în impas.

„Le-am spus părinților mei că s-a terminat. Eu n-am mai pus piciorul. Am abandonat tot: casa, hainele, câinele. Nu știam încotro s-o iau.

Citește și: Toma Caragiu, identificat după „claia de păr”, alături de cel mai bun prieten. Îmbrățișați de groază

La un moment dat, mai în glumă, mai în serios, mama mea a zis: ‘Se vede treaba că ai înnebunit. Ar trebui să te internăm la spitalul de nebuni, pentru că nu e normal ce faci’. Mi-am pierdut toți prietenii, pentru că nimeni nu înțelegea”, a mărturisit Mihaela Bilic.

Poate că lucrurile astea ar trebui combinate. Eu n-am avut niciun fel de regret, apropo de decizie”, a continuat Mihaela Bilic.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te