VIDEO Doi bătrâni, uciși în casă în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul. Criminalul a fost filmat

DE Daniel Toșa | Actualizat: 28.06.2023 - 14:36

Autoritățile din Timișoara sunt în căutarea unui bărbat care a dispărut după ce a comis o dublă crimă, luând viața a doi bătrâni. Incidentul tragic s-a petrecut în apartamentul victimelor chiar în timp ce aceștia vorbeau la telefon cu nepotul lor aflat în Germania.

SHARE

Cei doi bătrâni, în vârstă de 78 și respectiv 75 de ani, vorbeau la telefon cu un nepot din Germania atunci când un intrus a pătruns în locuința lor.

Doi bătrâni, uciși în casă în timp ce vorbeau la telefon cu nepotul

Nepotul, auzind zgomotul, a trimis un văr să verifice ce se întâmplă. Acesta din urmă a contactat poliția în noaptea de marți spre miercuri, raportând că a descoperit că bunicii săi au fost înjunghiați mortal într-o locuință situată în apropierea Palatului Justiției din Timișoara și că a surprins un individ necunoscut care a fugit.

"Biroul de presă al Poliției Timiș a anunțat că polițiștii Secției 1 Timișoara au fost alertați cu privire la descoperirea unui bărbat și o femeie în vârstă de 75, respectiv 78 de ani, decedați într-o locuință din Piața Țepeș Vodă.

Citește și: Cum a murit milionarul Marius Ivan din cauza unei poze la Sinaia. Fondase două renumite companii

În momentul în care au intrat în locuință, aceștia au observat o persoană necunoscută care a fugit. Polițiștii desfășoară cercetări pentru identificarea acestei persoane și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment nefericit", se arată în comunicatul emis de Poliția Timiș.

Un dosar penal pentru omor calificat a fost deschis de poliție, iar ancheta este condusă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Citește și: VIDEO 8 morți și 60 de răniți într-un atac rusesc cu rachete în centrul orașului Kramatorsk

Până în prezent, nu au fost furnizate informații publice cu privire la identitatea posibilului criminal.

Nepotul, care a descoperit cadavrele bătrânilor și a avut un scurt contact vizual cu agresorul timp de câteva secunde în timpul atacului asupra sa, este audiat de anchetatori. După agresiune, atacatorul a dispărut.

În Timișoara, poliția a instituit filtre pentru a încerca să-l găsească pe suspect.

Din primele informații, polițiștii investighează ipoteza unui atac planificat. Vecinii și surse judiciare au relatat că femeia era administratorul imobilului în care locuiau și că, în ziua respectivă, ea a colectat plățile pentru întreținere. Este posibil ca agresorul să fi avut cunoștință despre acest aspect și să fi atacat bătrânii din acest motiv.

Ucigașul a fost filmat

Călăul celor doi bătrâni din Timișoara a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă pe când părăsea locul crimei, de lânga Tribunal. Lângă o bancă din parcul din apropiere a aruncat o mănușă plină de sânge, pe care polițiștii au găsit-o și au ridicat-o pentru cercetări.

Polițiștii au obținut semnalmentele fugarului. Agresorul este brunet, are aproape 1,80 m înălțime și vârsta între 30 și 35 de ani. În momentul atacului era nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, o bluză de trening cu glugă gri sau vernil și încălțăminte de culoare închisă. Este posibil ca el să fie ranit la mâna dreaptă, aceasta întrucât părea să poarte un bandaj improvizat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te