CFR Călători a suplimentat cu trenuri pe anumite rute. Care va fi programul de Paște?

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 24.04.2024 - 17:19
CFR Călători a suplimentat cu trenuri pe anumite rute. Care va fi programul de Paște? Foto: FAcebook/CFR Calatori

CFR Călători a anunțat programul special de transport în perioada sărbătorilor de Paște. Ca în fiecare an, orarul trenurilor se modifică, iar unele rute sunt suplimentate, pentru a-i ajuta pe pasageri să ajungă în destinațiile dorite.

SHARE

Cu ocazia minivacanței de 1 mai și de Paște, CFR Călători a emis un comunicat pentru perioada 30  aprilie – 7 mai 2024.

Ca în fiecare an, orarul trenurilor se modifică în perioada sărbătorilor, iar unele rute sunt suplimentate, pentru a le asigura pasagerilor transportul până la destinațiile dorite.

Potrivit comunicatului emis de CFR Călători, în perioada 30 aprilie – 7 mai 2024 au fost suplimentate legăturile spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri direct din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca și Brașov.

CFR Călători a suplimentat cu trenuri pe anumite rute. Care va fi programul de Paște?

„Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special.

Prin urmare, în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus față de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca, Brașov”, se menționează în comunicatul CFR Călători.

Citește și: Care va fi cea mai căutată țară de turiști, în 2024? Previziunile făcute de inteligența artificială

În același timp, călătorii din alte regiuni ale țării vor avea o serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenței mersului de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur.

„În zilele cu trafic crescut din această minivacanţă, CFR Călători pune la dispoziţia publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul ţării”, a mai precizat compania.

Citește și: Trenurile CFR, fără truse de prim ajutor: „Nu poate să intervină nimeni în situații grave”

Traficul de pasageri va fi monitoizat atent, și, în funcție de evoluția și dinamica cererilor de călătorie, compania va suplimenta cu vagoane trenurile care circulă spre cele mai solicitate destinații, în limita disponibilității.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te