VIDEO Corespondență de la Wimbledon. Sferturi de finală la tenis și semifinală la fotbal

DE Paul Cozighian | Actualizat: 11.07.2018 - 23:09
R. Federer – K. Anderson pe « Court N° 1 » în setul 3 al sfertului de finală (miercuri 11 iulie) Foto: Paul Cozighian / Newsweek România

Turneul masculin de tenis promite un spectacol de mare calitate astăzi la Londra, mai ales cu întâlnirea Nadal (1) - Del Potro (5), revanșa semifinalei de la Roland Garros unde argentinianul pierdea fără drept de apel (3 seturi la 0).

SHARE

Este foarte posibil ca pe iarbă rezultatul să fie mult mai strâns având în vedere că Rafael Nadal nu s-a mai aflat de 7 ani de zile în aceasta fază a competiției. Del Potro este dornic să-l învingă pe spaniol pentru prima oară pe iarbă și are suficiente resurse mai ales datorită unui serviciu extrem de puternic.

În celălalt meci-vedetă al zilei, „Roger the great”, cum i se spune aici lui Federer, este așteptat să producă un nou „Master Class” în fața sud-africanului Kevin Anderson. Ambii sportivi sunt într-o formă excepțională. Federer, ca și Nadal, nu a pierdut nici un set până acum însă Anderson are o motivație suplimentară, fiind prezent pentru prima dată în carieră în sferturi la Wimbledon.


Video: media.wimbledon.com. Montaj: Paul Cozighian

Programul complet al sferturilor de finală de miercuri, 10 iulie:

N. Djokovic (Ser.21) – K. Nishikori (Jap.28)

J.M. Del Potro (Arg.4) – R. Nadal (Spa.1)

R. Federer (Elv.2) – K. Anderson (Af.de Sud.8)

M. Raonic (Can.32) – J. Isner (SUA.10)

Emoțiile vin de la Moscova!

Ecranele televizoarelor din centrul de presă, și nu numai, vor fi comutate pe BBC 1, care va transmite în direct a doua semifinală a campionatului mondial de la Moscova dintre Anglia și Croația, cu începere de la ora 19.00 (ora Londrei).

Foto captură: Paul Cozighian / Newsweek România

Activitatea centrului de presă a fost deja perturbată parțial în timpul meciului Anglia-Suedia din sferturile de finală. Toată presa străină asteaptă, cu multă simpatie față de colegii britanici, o victorie a Angliei, pentru a sărbători împreună o calificare istorică, după cea de acum -practic- două generații, în 1966!

Paul Cozighian este corespondent special Newsweek România la Wimbledon. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.