Liviu Dragnea are planuri mari cu Irina Tănase după pușcărie. Vrea s-o ceară de nevastă și copii

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.10.2021 - 10:21
Liviu Dragnea are planuri mari cu Irina Tănase după pușcărie. Vrea s-o ceară de nevastă și copii. / Foto: playtech.ro

Fostul lider PSD Liviu Dragnea are planuri mari cu Irina Tănase după ce aceasta i-a demonstrat cât îl iubește, fiindu-i alături cât timp și-a inspășit pedeapsa în închisoare.

SHARE

Invitat într-o emisiune TV, Liviu Dragnea a mărturisit care sunt intențiile de viitor în ceea ce o privește pe iubita lui. Fostul politician a spus cât de mult o apreciază pe Irina Tănase pentru că i-a fost alături cât timp a fost în închisoare și a dezvăluit că își dorește să o ia de soție, însă, deocamdată, nu au stabilit o dată pentru nuntă.

Citește și: FOTO După un prânz „libanez”, Elena Udrea, depășiri cu Mercedesul de 150 mii € pe linia de tramvai

„Nu știu când, mi-aș dori sincer. Este o fată pe care o iubesc. O fată care m-a iubit și mă iubește și care a stat în acești doi ani grei, poate mai grei pentru ea decât pentru mine, stăpână pe picioarele ei, deși erau mulți și multe care o asasinau cu mesaje de socializare. Au uitat ce număr de telefon are. 

Pe de altă parte, mulți și multe care stăteau mai departe au venit lângă ea și lângă noi, ceea ce mă bucură foarte mult. Da, mi-aș dori, doar că eu consider ceva sfânt acest act și nu-mi place să vorbesc înainte.

Nu sunt un om pudic, dar nu sunt nici foarte voluptos în a spune ce vom face. Copii îmi doresc oricând, iubesc foarte mult copiii.”, a spus Liviu Dragnea, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Sexy-mulatra Laurette, atacată de hackeri. I-au spart paginile de Facebook și i-au luat sute de euro

De asemenea, fostul politician  a mărturisit că se simte vinovat pentru suferința adusă Irinei, copiilor, dar și fostei soții, în timpul în care a fost în închisoare.

„Îmi pare rău ca a suferit atât de mult Irina, ca și copii mei și fosta sotie. Și-au asumat că vor ajunge într-o situație în care să sufere mult, am discutat despre asta cu ei în 2017, când le-am spus că nu voi accepta lucruri rele pentru România, atrăgându-mi foarte mulți dușmani.

Dar ei au spus că mă vor susține și au avut de pierdut și au în continuare de pierdut, mai ales copiii”, a mai spus Dragnea.

Citește și: Anamaria Prodan s-a înarmat cu avocați de top pentru divorțul de Reghe. Unul l-a consiliat pe Obama

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au cunoscut în anul 2013, când tânăra a început să lucreze la cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Tursimului, pe postul de asistenta lui Liviu Dragnea. În 2016, cei doi și-au oficializat relația, după ce politicianul a divorțat de fosta sotie, blondina fiind motivul despărțirii, notează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te