Cazul vilei distruse în București de Revelion: Trapper-ul Alberto Grasu, printre tinerii petrecăreți

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 06.01.2022 - 14:31
Trapper-ul Alberto Grasu, printre tinerii petrecăreți care au distrus o vilă din București de Revelion. / Foto: wowbiz.ro
Trapper-ul Alberto Grasu, printre tinerii petrecăreți care au distrus o vilă din București de Revelion. / Foto: wowbiz.ro
Trapper-ul Alberto Grasu, printre tinerii petrecăreți care au distrus o vilă din București de Revelion. / Foto: wowbiz.ro

Autoritățile au reușit să identifice o parte dintre tinerii care au devastat o vilă din Capitală, închiriată pentru a petrece de Revelion. Printre aceștia se află și trapper-ul cu milioane de vizualizări pe YouTube cunoscut sub numele de Alberto Grasu.

SHARE

Vila ar fi fost închiriată chiar de cunoscutul trapper cu milioane de vizualizări pe YouTube, relatează wowbiz.ro. După ce în presă s-a aflat despre dezastrul făcut în imobilul din București și a apărut și o fotografie cu petrecăreții, acesta a ieșit public să se apere.

Citește și: FOTO Bianca Drăgușanu, show lasciv toată noaptea, în Dubai, pe muzică orientală

Cunoscut tinerilor sub numele de Alberto Grasu, acesta a recunoscut că a petrecut în respectiva pensiune, dar nu se simte vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, pentru că alte persoane ar fi făcut dezastrul, persoane care ar fi ajuns ulterior la petrecere.

Citește și: Cum se apără judecătoarea agresată de soțul ei care o spiona când se iubea cu grefierul la birou

Alberto Grasu spune că mai multe persoane necunoscute au venit la petrecere, după ce locația a fost postată pe rețelele de socializare.

Citește și: Dacă Viviana Rădoi are BMW Alpina B7, Mirel Rădoi și-a luat Rolls-Royce Wraith de +300.000 €

Pe imaginile camerelor de supraveghere, care au înregistrat până la momentul în care au fost distruse, proprietarul a văzut un tânăr cu o macetă în mână și a presupus că acolo ar fi avut loc și un scandal. Legat de acest amănunt, trapper-ul a explicat că era, de fapt, vorba de un cuțit cu care au tăiat tortul și au desfăcut șampania la trecerea dintre ani. 

Citește și: Sârbii lui Novak Djokovic sunt mai vaccinați decât românii. Care sunt procentele

Mai mult, Alberto Grasu a precizat că dezastrul a început după ora 23:00, când în vilă s-ar fi spart o țeavă și încăperea a fost inundată.

Citește și: FOTO Lidia Buble începe anul incendiar și fără inhibiții, într-o rochie roșie extrem de decoltată

Chirie 3.500 de lei, pagube de peste 20.000 de euro

Tinerii au închiriat vila pe care au distrus-o cu 3.500 de lei pentru a petrece în noaptea dintre ani. Proprietarul nici nu avea să bănuiască ce vor lăsa aceștia în urma lor.

„Cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Pe 31 decembrie, m-au sunat în jur de două jumate trei că ar vrea să închirieze o vilă pentru Revelion. Eu fiind plecat la munte, zic ok, te întâlneşti cu colega mea pe la ora şapte şi stabiliţi cu ea toate detaliile. După aia, pe la ora 10.00 m-am tot uitat pe camere. Era ok. Pe la 11.00, camera care e la lobby aici nu mai funcţiona.”, a declarat Iancu Barbu, proprietarul vilei.

Proprietarul nu a putut viziona imagini de pe camere decât ce s-a înregistrat până la ora 23:00. Ulterior, tinerii ar fi intrat în biroul acestuia și au smuls cablurile sistemului de supraveghere ca să nu fie monitorizați.

Tinerii au distrus cele șase camere de supraveghere, au rupt ușile, au spart pereții. Mai mult, aceștia au spart plăcile de faianță din baie și au smuls bazinul wc-ului.

La petrecere, tinerii care au închiriat ar fi tăiat bilete cu taxă de intrare și altor petrecăreți.

Oamenii legii continuă cercetările pentru infracțiunea de distrugere. Cei care vor fi găsiți vinovați riscă între 3 luni și 2 ani de închisoare, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te