VIDEO. Simona Halep, ultimul antrenament înaintea meciului cu Muguruza. Ce spune Davenport

DE Paul Cozighian | Actualizat: 07.06.2018 - 19:45

Simona Halep se prezintă astăzi pe „Philippe Chatrier” în cea mai bună formă fizică și mentală din toată cariera ei.

SHARE

Nu am văzut-o niciodată până acum atât de calmă, de sigură pe ea și de concentrată pe un singur lucru: ridicarea trofeului deasupra capului, în finala de sâmbătă 9 iunie. „Totul merge bine, mă simt ok, sunt încrezătoare și simt că sunt puternică mental”! a declarat jucătoarea pentru Eurosport.

Din ce în ce mai mulți specialiști o văd pe Simona Halep campioană și, mai mult decât atât, o văd dominatoare peste circuitul feminin în care nici o altă competitoare nu pare să se ridice la nivelul ei, nici de joc, nici de rigoare în rezultate!

Garbine Muguruza (3 WTA) este, cert, cea mai serioasă adversară de până acum și cea mai în formă dintre celelalte adversare ale Simonei.

Practic, semifinala de astăzi va decide viitoarea campionă, fiindca în celălalt meci se întâlnesc două americance, Stephens (10) și Keys (13), cele două jucând finala de la US Open din 2017. Este puțin probabil însă că vreuna dintre acestea să-i pună probleme deosebite Simonei, pe zgura pariziană.

Davenport: Îmi place să mă uit la ea

„Pe Simona merită să o urmărești cu atenție în marile meciuri. Este foarte interesant limbajul ei corporal. Felul cum îl tratează pe Darren, cum își tratează loja, și chiar cum se tratează pe ea! Totul e în funcție de doza de stres pe care o are. Îmi place să mă uit la ea între două puncte fiindcă modul în care comunică și vibrează spune multe!” a declarat Lindsay Davenport (antrenoarea lui Keys) pentru Newsweek România. 

Spanioloaica Arantxa Sanchez Vicario, de trei ori câstigatoare la Roland Garros, afirmă că „Simona este puternică, joacă bine și este mare favorită la câștigarea titlului anul acesta!”

Româncă a declarat pentru Newsweek România că se pregătește în fiecare zi pentru a performa la cel mai înalt nivel și că este bucuroasă să joace din nou semifinala.

________

Paul Cozighian este corespondent special al Newsweek România la Roland Garros

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -