FOTO Primarul Mircia Gutău bea cu șefii Poliției. Adjunctul Poliției îi toarnă vin cu carafa

DE Petru Zoltan | Actualizat: 03.04.2019 - 16:37

Șefii poliției Vâlcea au dat o chermeză în clubul „Paradise Royal" din Râmnicu Vâlcea, la care au fost invitați primarul Mircia Gutău și viceprimarul Ninel Vețeleanu. Unul dintre adjuncți, comisarul Cosmin Adrian Iana, toarnă în pahare vinul dintr-o carafă.

SHARE

Cei doi politicieni locali, Gutău și Vețeleanu, sunt membri ai Partidului Ecologist Român, care tocmai a semnat o alianță cu partidul lui Liviu Dragnea. Întrebat despre chermeza cu șefii poliției, Gutău a început să înjure și să amenințe.

„În ce calitate mă întrebi tu pe mine? Ce te fute pe tine grija ce fac eu în timpul liber? Măi, derbedeule! Măi, derbedeule!". Apoi, primarul și-a închis telefonul.

Șeful Inspectoratului de Poliției Vâlcea, comisarul de poliție Sorin Oară, a declarat că cei doi politicieni locali au fost invitați la o petrecere de Ziua Poliției Române în calitate de șefi ai administrației locale.

„Petrecerea a avut loc la <Paradise Royal>. Cu domnii procurori, cu ziariști, cu toate autoritățile locale. Noi colaborăm cu toate autoritățile locale. Nu știu ce poze ați primit dvs., sper să fie reale", a declarat comisarul Sorin Oară pentru Newsweek România.

Subalternul comisarului Oară, comisarul Adrian Iana, a spus inițial că nu știe de nici o petrecere la care să fi participat împreună cu cei doi politicieni locali. Apoi și-a amintit, din senin.

„Să fi fost la Ziua Poliției? Eu cu Mircia Gutău și Ninel Vețeleanu ne cunoaștem de 20 de ani. Este un oraș mic. Nu sunt interlopi. Ei fac parte din administrația locală. Dacă eu sunt cu carafa în mână, înseamnă că am turnat la toți. Eu nu beau alcool. Nu pot să zic că nu am fost la masa. Probabil a fost de ziua Poliției la un local public, a fost presă, a fost toată lumea. A fost și prim procurorul adjunct. Colegii mei de la Criminalistică au făcut poze", a detaliat comisarul Sorin Iara.

În fotografia de mai jos, personajele sunt următoarele, de la stânga la dreapta, văzute din față: comisarul șef Ion Matei, adjunct al șefului IPJ Vâlcea, comisarul Sorin Oară, șeful IPJ Vâlcea, comisarul Cosmin Iana, adjunct al șefului IPJ Vâlcea (cel care toarnă vin cu carafa). Personajele văzute din spate sunt Ninel Vețeleanu, viceprimarul din Râmnicu Vâlcea, respectiv Mircia Gutău, primarul localității, în cămașă mov.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2019 NEWS INTERNATIONAL S.A.