Deputatul PSD care nu poartă mască și înjură polițiști: șef al Comisiei de muncă, deși este istoric

DE Petre Bădică | Actualizat: 07.07.2020 - 10:09

Doi deputați PSD au fost amendați marți dimineața de polițiști pentru că au refuzat să poarte măști de protecție în interiorul unui fast-food din București.

SHARE

Unul dintre ei este Adrian Solomon.

Solomon este președintele Comisiei pentru Muncă și Protecție Socială. Deși el nu are absolut nicio treabă și nicio calificare în acest domeniu.

L-am întrebat pe Solomon, în urmă cu ceva timp, ce îl recomandă să conducă Comisia pentru muncă, iar el mi-a precizat: experiența. Solomon pretinde că s-a calificat la locul de muncă, el activând din 2008 în Comisia pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor ca secretar, vicepreședinte și, acum, președinte.

Școala lui Solomon nu are treabă cu munca

Școlile făcute de Solomon sunt „paralele” cu domeniul muncii pe care îl conduce la Camera Deputaților. El este de fapt istoric și, normal, a trecut pe la Colegiul de Apărare.

Înainte să ajungă președintele Comisie de muncă din Camera Deputaților a fost muzeograf.

§  2010: Colegiul Naţional de Apărare - Securitate şi bună guvernare - cursuri postuniversitare

§  2002 (februarie-iulie): Mobilitate Socrates la Universitatea d’Angers, Franţa

§  2001-2002: Studii aprofundate la Facultatea de istorie, Universitatea ″Alexandru Ioan Cuza″ Iaşi (DEA)

§  1997-2001: Facultatea de istorie, Universitatea ″Alexandru Ioan Cuza″ Iaşi (Diplomă de licenţă)

§  1992-1996: Colegiul Naţional ″Gheorghe Roşca Codreanu″ Bârlad

§  1984-1992: Şcoala generală nr.8 Bârlad

Un mare credincios

În schimb,  Solomon se laudă cu tot felul de distincții extra politice: Membru în Adunarea Naţională a Bisericii Ortodoxe Române, Deputat eparhial în Adunarea Eparhială a Episcopiei Huşilor, Membru al Academiei Bârlădene.

Deputatul PSD, Adrian Solomon a spus, la un miting electoral, că ”îmi doresc un singur lucru: ca peste încă o sută de ani să dea Domnul ca poporul român să fie condus de un etnic român, și nu german, ca acum”, după cum arată un clip video postat de ziarul Vremea Nouă.

Comunicatul poliției:

În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te