Deputatul PSD care nu crede în COVID și jignește Poliția a vorbit 15 minute în Parlament, în 10 ani

DE Alex Darvari | Actualizat: 07.07.2020 - 15:58

Doi deputați PSD au fost amendați marți dimineața de polițiști pentru că au refuzat să poarte măști de protecție în interiorul unui fast food din București. Unul dintre ei este Adrian Solomon. Al doilea este Irinel Ioan Stativă, despre care există puține informații publice.

SHARE

Deși este la al treilea mandat de deputat, Stativă nu și-a publicat nici până acum cv-ul. Din puține surse publice, despre el aflăm că este un PSD-ist pur sânge care s-a înrolat de mic în partid.

Născut în 1973, a fost presedintele Tineretului Social Democrat Vaslui (a intrat in PSDR in 1998) si director al cabinetului prefectului de Vaslui in perioada 2001–2004. In 2009, Irinel Stativa a fost numit din nou director al cancelariei prefectului judetului Vaslui, se arată într-un foarte scurt articol din revistavip.

Numele lui Stativă apare în mass media ca protagonist al unui ciudat accident de mașină.

„Deputatul Stativă a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile. Măsura a fost dispusă de politistii trimisi special de seful IPJ Vaslui, după ce presa a dezvăluit că în accident era implicat un parlamentar, care a încercat să musamalizeze cazul. Initial politistii au spus cã este un accident usor, fără victime si cã soferii s-au înțeles amiabil. Dar nu a fost chiar asa. Accidentul a fost unul destul de dur, s-au deschis airbag-uri si un podet de pe marginea drumului a fost distrus”, scrie vremeanoua.ro.

Stativă este la al treilea mandat de deputat dar este foarte discret ca parlamentar.

Nu și-a publicat niciodată un cv.

 În mandatul 2006 (a înlocuit un alt deputat) – 2008, a vorbit în Parliament 3 minute și 39 de secunde,

 În mandatul 2012 – 2016, a vorbit în Parliament 3 minute și 57 de secunde,

 În mandatul 2016 – 2020, a vorbit în Parliament 7 minute și 59 de secunde,

Total: 12 ani în Parlament, Ionel Stativă a vorbit timp de puțin peste 15 minute.

Comunicatul poliției:

În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te