Rețeaua lui Tâmplaru și Bodi: Fete cu pistolul la tâmplă, bătute cu cablul și violate în grup

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 05.05.2021 - 13:46
Rețeaua de prostituție condusă de Alex Tâmplaru (stânga), ajutat de finul său Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a torturat multe tinere atrase prin metoda "lover boy" Foto: Facebook

Fetele exploatate de rețeaua de prostituție condusă de la temutul interlop Adrian Tâmplaru, ajutat de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, au trecut prin chinuri greu de imaginat.

SHARE

Adrian Tâmplaru a fost locotenentul unuia dintre cei mai temuți interlopi din Europa, Ion Clămparu.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu ar putea face 9 ani de închisoare după ce a condus fără permis

După ce Clămparu a fost arestat, Tâmplaru și-a dezolvat propria rețea e trafic de prsoane și proxenetism, iar unul dintre locotenenții săi este Alex Bodi, finul său, care a fost însurat cu Bianca Drgăușanu. În primăvara anului trecut, după ce s-au despărțit, fosta sa soție a povestit despre violențele îndurate de la Alex Bodi.

Citește și: Vali Nebunu și soția sa, Doina, judecați pentru că au băgat ilegal un copil în țară. Dosar de trafic de persoane

Tâmplaru și Bodi au fost arestați încă de anul trecut în urma uneia dintre cele mai ample acțiuni ale DIICOT din ultimii ani. 

Citește și: Interlopul Alex Bodi, fost soț al Biancăi Drăgușanu, judecat pentru trafic de minore și proxenetism

Legătura cu motocicliștii „Hells Angels”

Conform rechizitoriului, liderii reţelei conduse de Tâmplaru se aflau în relaţie cu gruparea „Hells Angels”, grupare de crimă organizată internațională, specializată în trafic de persoane, de droguri, de armament, asasinate şi alte infracţiuni cu violență.

Citește și

Liderul Hell's Angels România negocia două asasinate, 400 kg de cocaină, AK-47 și grenade din Serbia

Tinerele, unele minore, erau traficate în toată Europa şi chiar în Dubai „Unele victime au fost vândute altor traficanţi, în scopul exploatării. (…) Au fost şi situaţii în care făptuitorii nu mai reuşeau să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină în ţară, le solicitau diferite sume de bani, pe care victimele nu aveau posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie în beneficiul lor.

Citește și: Prințul nu a avut consimțământul Albei ca Zăpada ca să o sărute. Se pune problema ștergerii scenei

În unele cazuri, membrii grupării infracţionale s-au căsătorit cu victimele lor pentru a fi mai convingători în demersul infracţional şi pentru a le controla în totalitate“, se arată în rechizitoriu.

Citește și

Legătura dintre cartelul Jalisco Nueva Generacion din Mexic și Hell's Angels din România

Bătută cu cablul de la telefon, tăiată și amenințată cu pistolul

 Una dintre victimele reţelei de proxeneţi este din oraşul Târgu Jiu și a fost racolată prin metoda „loverboy“. Tânăra a fost chiar căsătorită cu cel care o exploata sexual timp de patru ani. Această perioadă a fost un adevărat calvar.

Citește și

Florin Salam și Elis Armeanca i-au cântat trei zile interlopului Alex Bodi în arest la domiciliu

„Inculpatul a obligat-o (a ameninţat-o cu acte de violenţă şi a bătut-o cu cablul de la telefon) să meargă în Germania pentru a se prostitua în beneficiul lui, deşi victima nu mai intenţiona să plece din ţară. (...) A fost bătută frecvent de inculpat, care îi reproşa că nu făcea suficienţi bani, în timp ce alţii au făcut milioane de euro din asemenea activităţi. Au fost situaţii când a ameninţat-o cu pistolul la tâmplă, a tăiat-o cu cuţitul pe braţe, picioare, coapsă“, menţionează anchetatorii.

Tânăra avea un „target“ şi era bătută dacă nu îl realiza. În anul 2015, victima s-a întors acasă, pentru că mama sa avea cancer. Proxenetul o ameninţa în fel şi chip să se întoarcă la el: a aruncat peste gard un cap de viţel, a aruncat cu pietre în timpul nopţii, i-a trimis fotografii cu el ţinând în mână o sticlă cu benzină. Tânăra a fost agresată de proxenet şi a fost nevoită să ajungă chiar la spital din cauza rănilor, fiind nevoită până la urmă să plece din nou în Germania şi să se prostitueze, unde, la fel, era agresată permanent.

Violată în grup și bătută până la leșin

 „Împreună cu un bărbat cu un tatuaj în zona ochiului drept şi altul chel au dus-o în dormitor, unde se afla un pat mare cu gratii de fier. Inculpatul a bătut-o cu pumnii şi picioarele, ameninţând-o cu moartea şi spunându-i că el este stăpânul vieţii ei. Persoana vătămată a fost legată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu cei trei inculpaţi.

Citește și: Interlopul Zlatu Căldăraș, iertat de pușcărie: „I-ar aduce prejudicii morale". Nepoți cu acte false

Bărbatul cu tatuaj în zona ochiului drept a dezlegat-o şi a lovit-o cu pumnii până a leşinat, după care a dus-o în baie şi a băgat-o cu capul în vasul de toaletă. Un alt bărbat a umplut cada, iar inculpatul a băgat-o cu capul în apă, ţinând-o un timp, după care a ameninţat-o cu moartea şi cu acte de violenţă asupra membrilor familiei, continuând să o băga cu capul în apă.

În continuare, inculpatul a dus-o în dormitor şi i-a chemat pe bărbaţii care se aflau în apartament să întreţină relaţii sexuale. Unii o fotografiau, stăteau în faţa uşii şi râdeau. Unul dintre bărbaţi despre care a aflat că făcea tatuaje, a injectat-o cu o substanţă, posibil heroină“, se arată în rechizitoriul , conform Adevărul. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te