Liderul clanului Motanu: „Când ucizi, arăți lașitatea ta în fața dialogului". Legătura cu Emi Pian

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 04.07.2022 - 18:37
Fiul lui Emi Pian, Aly Duduianu a făcut un live cu manelistul Gaby din Giulești pentru a opri un conflcit plecat de la o manea Foto: Facebook

Maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău că la cofetărie” transformată în melodia „Sânge cu sânge plătim” a dus la un conflict în care a fost implicat clanul Duduianu. Ștefan Stan, liderul clanului Motanu din Brăila spune cum stau lucrurile.

SHARE

Ștefan Stan, zis Motanu, spune că manelistul Gaby din Giulești a arătat lipsă de respect.

Citește și

Înțelegerea dintre interlopul Rechinu și Jalisco Nueva Generacion, cel mai violent clan din Mexic

"Astăzi suntem puși cu toți în fața unui fapt ce nu ar trebui să se mai repete în societate și anume lipsa de respect față de familia Pian și disprețul arătat față de răposatul Emy Pian.

Cam așa se poate descrie în câteva cuvinte comportamentul așa zisului Manelist Gaby din Giulești .

De ce spun așa zisul manelist ? Pentru că nici un manelist nu își permite să facă ,pentru absolut nici o persoană, fie el și interlop astfel de cântări, cântări care nu mai reflectă de mult realitatea zilelor de azi . De la nea Pian, tatăl nostru al tuturor, cu adevărat jmecher între jmecheri, știm că a fi cu adevărat lmecher înseamnă să gândești cu capul de 1000 de oeir ănainte de  face ceva, să taci și să răspunzi când ți se cere și să te cobori la nivelul de gândire al fiecăruia.

Citește și

Meciurile în care a jucat Florinel Coman în perioada în care zice că a luat permisul auto în Ucraina

Cât privește live-ul făcut de către Manelistul Gaby din Giulești la cererea lui Aly Duduianu, în care a explicat că maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău că la cofetărie”, care era făcută pentru un celebru interlop, i-a fost furată și transformă în piesă „Sânge cu sânge plătim”, este un live făcut când deja faptul e consumat.   

În cele mai grele situații această familie a reacționat mai întâi de toate prin dialog, pentru că așa spunea nea Pian unde e dialog e tot ce poate fi mai bun .

În ceea ce privește cel care l-a ucis pe Emy Pian, indiferent de scuza acestuia de genul că ar fi fost legitimă apărare , indiferent de scuza adusă de acesta în față justiție, Emy Pian și oricare altă persoană din lumea această nu trebuia omorât nici pe departe nu te poți numi interlop, jmecher sau altfel când ajungi să ucizi arăți lașitatea ta în fața dialogului, raportat la valoarea celui care l-ai ucis și nimic mai mult", este mesajul liderului clanului Motanu. 

Citește și

Ilie Năstase și Ion Țiriac se dau victime ale soțului Serenei după ce au jignit-o golănește

Mesaj pentru ucigașii lui Emi Pian și Cristian Brot

El a vorbit și despre uciderea unui alt interlop din Brăila:

"Să ne aducem aminte de faptul că, acum 5 ani, fratele meu Brot Cristian Alexandru a fost împușcat la Brăila, chipurile din cauza unei fete și a diferitelor neînțelegeri. Așa afirmau la audieri cei doi care l-au ucis Pățea Florin, zis Pekenia și Pentelie Iulian Mădălin. Răspunsul meu la afirmațiile acestora e unul cât se poate de scurt și clar: l-ați împușcat pe fratele meu pentru a dovedi de fapt lumii întregi cât de lași și de slabi sunteți în fața dialogului. Iar acest mesaj îl transmit și pentru cel care l-au cis pe Emy Pian. Lașitatea și slăbiciune în fața dialogului și-a spus cuvântul față de cei care au ucis și ucid, în general vorbind.

Un jmecher gândește așa: să aibă cap și să le facă pe toate cu gândirea cu care Dumnezeu l-a înzestrat".

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Clanul Duduianu, în arest pentru că-i terorizau pe Guță și Florin Salam

Florin Duduianu zis Anaser, Nicolae Constantin zis Aramis, Ştefan Duduianu zis Lindon, Sofian Văduva zis Denom, Miltiade Văduva zis Seif, Nicolae Mihai Venţer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru,  Cristian Bolcoş, Sebastian Mario Radu, Ionuţ Văduva, Ion Corporan au fost trimişi în judecată pentru şantaj şi tâlhărie, după ce au fost acuzaţi de procurori că au cerut sume mari de bani, care ajungeau până la 100.000 de euro, de la crema maneliștilor din România.

Citește și

Proxeneții români își plimbă prostituatele ca trupele de circ pentru a nu da de bănuit în Anglia

Printre victimele Duduienilor se află Florin Salam și Nicolae Guță.

„În perioada octombrie 2017 - iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social avaând ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență au determinat sau au încercat să determine, persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani, de până la 100.000 de euro, sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, conform unui comunicat al Parchetului de le pângă Judecătoria Sector 1.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te