FOTO & VIDEO Cine va prelua clanul Duduianu. Aramis, Instronom, Denom și Seif, cei mai temuți

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 06.08.2020 - 20:17
Vasile Duduianu, cel de lângă Florin Salam, la o petrecere alături de alți membri ai clanului . Fotografia a fost postată pe 20 mai Foto: Facebook/ Vasile Duduianu

Moartea violentă a lui Emi Pian nu înseamnă doar lupta cu clanurile rivale. Duduienii au nevoie și de un nou lider care să se impună.

SHARE

În ultima perioadă, clanul Duduienilor a fost zdruncinat de multe probleme care au culminat, evident, cu uciderea liderului lor. Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, se află închis la Rahova fiind condamnat pentru tenativă de omor. El a lovit intenționat un bărbat care traversa pe trecerea de pietoni pentru că acesta mergea prea încet. Imediat după aflarea veștii că Emi Pian a murit, s-a zvonit și că tatăl său a făcut infarct, dar zvonul s-a dovedit a fi fals. Fratele lui Nicolae, Ion Duduianu, fostul șef al clanului a murit în 2018, cu puțin timp înainte de a ieși din închisoare. La două luni după acest incident, a murit și fratele lui Ion, Cristofor Duduianu, într-un spital din București, după ce a fost adus în comă direct de la Rahova, unde era închis pentru mai multe infracțiuni grave.

Aramis Duduianu și o poză în spirit civic Foto: Facebook/ Aramis Duduianu

Cei mai cunoscuți membri ai clanului în momentul de față sunt Aramis Duduianu, Vasile Duduianu zis Instronom, Sofian Văduva zis Denom și Miltiade Văduva zis Seif. Cel mai probabil, unul dintre Duduieni va prelua șefia clanului, însă lucrurile vor fi decise după înmormântarea lui Emi Pian. Refugiat în Anglia, Anaser Duduianu a spus că se va întoarce și el în țară pentru a se răzbuna.

Sofian Văduva, zis Denom, (cămașă cu fluturi) la masă cu prietenii Foto: Facebook/ Sofian Văduva Denom Denom

Tot după înmormântare vor fi tranșate lucrurile și cu clanul rival, după legea lor. De obicei, pentru împăcare sunt făcute schimburi alea zonelor de influență și sunt date despăgubiri importante în bani. Dacă nu se ajunge la o astfel de înțelegere, lucrurile sunt tranțate cu violență.

Scandaluri și bătăi

În ultimii ani, scandalurile publice legate de clanul Duduienilor s-au ținut lanț.

Acum două săptămâni, 11 percheziții au avut loc în Capitală, Ilfov și în Teleorman fiind vizat clanul interlop al Duduienilor. Mai mulți maneliști i-au acuzat că i-ar fi amenințat, șantajat și că le-ar fi luat banii și i-ar fi pus să cânte gratis la petreceri.

Printre cei reținuți la aceste descinderi s-au numărat și Aramis, Denom și Seif. Acum ei sunt sub urmărire penală pentru mai multe infracțiuni. 

Miltiade Seif Văduva Foto: Facebook/ Miltiade Seif Văduva

„„În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, suspecții, cunoscuți în spațiul social având ca preocupare săvârșirea de fapte cu violență, profitând de autoritatea conferită de apartenența la o anumită familie, prin amenințare cu acte de violență, au determinat sau au încercat să determine persoanele vătămate, interpreți de muzică de petrecere, să le remită sume importante de bani – de până la 100.000 de euro – sau să presteze servicii artistice în mod gratuit la mai multe evenimente”, se arată în comunicatul procurorilor.

Înainte de acest eisod se pare că ar fi avut loc o încăierare între clanul Duduianu și clanu Litrașu în care ar fi fost implicat Aramis Duduianu. Acesta a venit la o petrecere a lui Gheorghiță Vasiloi unde cânta Florin Salam și ar fi vrut să-i ia banii manelistului. Totul s-a sfârșit cu o bătaie între cele două clanuri.

Clanul Duduianu este considerat a fi cel mai vechi din București. Ei provin din celebra localitate Sintești, județul Ialomița și au cartierul general în cartierul Pantelimon din București. Printre infracțiunile de care sunt acuzați membrii clanului se numără cămătăria, proxenetismul, traficul de persoane și traficul de droguri.

Citește și

Interlopul „Emi Pian”, executat luni noapte în stil mafiot, avea rol de „bancă” la jocuri de barbut

FOTO - VIDEO Lumea interlopă din București e pe picior de război. Clanul Duduianu vrea răzbunare

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te