Irina Tănase (29 de ani) i-a fost alături lui Liviu Dragnea (59 de ani) în cele mai grele momente din viața lui. L-a vizitat des în închisoare iar când a fost eliberat, tânăra nu-și mai încăpea în piele de fericire.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit”, a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi pentru Click!

Citește și: Ucigașul interlopului Caiac, eliberat după 11 ani de închisoare. Mavrichie: L-am omorât de frică

Pentru că persoana care a intervenit în relația celor doi este foarte apropiată de Liviu Drgnea, acesta pare să se afle cu totul sub influența ei. ”Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Interlopul Bebino, zis King Kong, este din nou liber. Ce i-a transmis Mircea Nebunu

Se pare că Dragnea nici nu a mai așteptat să afle și versiunea Irinei despre imaginile cu pricina, i-a trimis doar un mesaj și a plecat, fără să spună unde.

”I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta”, a adăugat sursa Click.

Irina Tănase nu recunoaște, dar nici nu era cu Liviu Dragnea când a fost sunată

Contactat telefonic, Liviu Dragnea nu a răspuns apelului jurnaliștilor de la Cancan. În schimb a făcut-o Irina, care a negat cu vehemență faptul că s-ar fi despărțit de fostul lider PSD.