Ghid complet - bonus fără depunere la cazino online (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 22.05.2024 - 12:38
Foto: canvas.com
Foto: canvas.com
Foto: canvas.com

Una dintre cele mai întâlnite metode prin care cazinourile online atrag clienți noi sunt bonusurile fără depunere. Ele vin și cu un mare plus pentru utilizatori deoarece pot testa serviciile respectivului cazinou fără să aibă niciun risc financiar.

SHARE

Astfel, ei se distrează pe bani reali, însă nu din contul lor, ci al cazinoului respectiv.

Printre cei pasionați de jocuri de noroc online, conceptul de a primi un bonus fără depunere este cu siguranță popular. Cazinourile știu acest lucru și organizează constant astfel de campanii atât pentru clienții noi, dar și pentru cei mai vechi, din dorința de a-i fideliza.

Bonusurile fără depunere la cazino online se împart în mai multe categorii:

·      sumă de bani oferită ce poate fi jucată atât în secțiunea de sloturi, cazino live sau chiar și la pariuri live

·      rotiri gratuite pentru toate sloturile din oferta cazinoului respectiv

·      rotiri gratuite pentru un singur slot

·      rotiri gratuite pentru un grup de sloturi, de obicei ale aceluiași provider

Când poți să primești un bonus fără depunere?

Cel mai întâlnit moment în care poți să primești un bonus fără depunere este acela în care îți faci cont pe platforma unui operator online. Concurența din domeniu este acerbă, iar multe cazinouri online desfășoară campanii prin care le oferă utilizatorilor și un bonus fără depunere dacă își fac un cont nou.

Desigur, trebuie respectați anumiți pași înainte ca bonusul să fie acordat. Cel mai important este verificarea contului, prin procesul denumit KYC, așa cum legislația în vigoare prevede. Este un pas simplu ce nu durează mai mult de un minut. Se trimite un document prin care se atestă că persoana respectivă este majoră și apoi distracția poate continua.

Alte situații des întâlnite în care poți activa un casino bonus fara depunere pe unele platforme sunt următoarele:

·      cu ocazia zilei de naștere

·      la aniversarea unui an de activitate pe site

·      în cadrul unor promoții

·      pentru anumite depuneri

Cazinourile online mai oferă bonusuri fără depunere și pentru a răsplăti fidelitatea clienților. Cei care se distrează constant pe platformele online au posibilitatea de a primi astfel de bonusuri. În plus, cei care au rulat sume mai mari beneficiază adesea și de un statut VIP și primesc mai des bonusuri fără depunere.

Bonusul oferit cu ocazia zilei de naștere este un cadou pe care operatorii îl fac, în așa fel încât să le aducă o bucurie clienților respectivi și să le arate că îi apreciază. De cele mai multe ori se oferă direct o sumă cash în contul utilizatorilor sau rotiri gratuite. Tot într-un caz similar se mai pot acorda bonusuri fără depunere la aniversarea cazinoului.

În altă ordine de idei, bonusurile fără depunere mai sunt oferite și cu ocazia unor campanii de marketing sau lansări. Să spunem că un provider a lansat un joc despre istoria Egiptului, dorește să îl promoveze mai agresiv, iar campaniile cu bonus fără depunere funcționează întotdeauna. Utilizatorii primesc rotiri gratuite și au astfel ocazia să încerce jocul respectiv.

Merită să iei bonusuri fără depunere la cazinouri online?

Dacă ești pasionat de jocuri de cazino online, răspunsul este cu siguranță da. Până la urmă, nu riști nimic din banii tăi, ci doar te distrezi pe banii oferiți de cazinoul respectiv. Este important să citești termenii și condițiile în așa fel încât să știi ce condiții trebuie să îndeplinești de fiecare dată.

De cele mai multe ori va trebui să rulezi sumele, dar totul diferă de la un cazinou la altul sau de la o campanie la alta. Cel mai fericit caz este acela în care primești un bonus fără depunere fără condiții de rulaj. Asta înseamnă că, dacă spre exemplu ai primit rotiri gratuite, poți retrage imediat toate câștigurile deoarece ele vor fi transferate în balanța ta.

Sursa foto canva.com

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te