Mihai Lupu: „Constanța trebuie să scape de dictatura partidului condus de Felix Stroe!” (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 23.09.2020 - 18:15
Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Constanța

Județul Constanța a fost subjugat de PSD timp de 20 de ani.

SHARE

Au fost ani grei pentru oameni, grei pentru agricultură, pentru afaceri, pentru educație, pentru sănătate și pentru cultură.

În schimb, au fost ani extrem de buni pentru gașca PSD care a mințit, a manipulat, a furat, și-a plătit prietenii cu banii constănțenilor, a distrus Constanța, și al cărui reprezentant de vază, Felix Stroe, candidează la șefia Consiliului Județean Constanța.

Căpușa PSD Constanța

În acești 20 de ani de administrație PSD la Constanța județul a decăzut, a sărăcit, tinerii au început să plece spre alte zone ale țării, sistemul sanitar suferă din cauza lipsei de personal și a dezinteresului autorităților locale și economia este în pragul colapsului.

„De 20 de ani, se degradează absolut tot în acest județ. Nu ne-a păsat că s-au tăiat copacii și că s-au distrus parcurile. Nu ne-a păsat de copiii care pleacă de acasă în alte orașe. Nu ne-a păsat că, pentru oamenii bolnavi, cel mai bun medic era trenul spre București.

Nu ne-a păsat de bătrânii noștri, de satele noastre depopulate. Constanța, în ultimii ani, s-a depopulat cu 4%. Mie îmi pasă de toate aceste lucruri!”, spune Mihai Lupu, candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Constanța.

Liberalul consideră că județul a ajuns aici din cauza ”pestei PSD care s-a abătut asupra Constanței, a unei găști care, în mare parte, a ajuns la pușcărie, a unui grup de interese care a căpușat și s-a hrănit prea mulți ani din banii constănțenilor.

Condiții de Ev Mediu

Județul și municipiul Constanța trebuie să scape de dictatura partidului condus de Felix Stroe, de un partid toxic care a parazitat toate instituțiile acestui județ, un partid care a lăsat acest județ în sărăcie”.

„Am ajuns în cele mai sărace zone ale județului și am refuzat să cred că poate exista atâta nepăsare din partea autorităților. Am văzut oameni cărora le-a fost efectiv refuzată pe nedrept orice posibilitate de a vedea dincolo de linia sărăciei.

Din păcate, PSD-ul și șeful lui, Felix Stroe, au avut grijă să traseze foarte bine această linie a lipsei de oportunități.

După 20 de ani sub conducerea PSD, Constanța este astăzi un județ subdezvoltat, în care încă există localități care trăiesc ca în Evul Mediu, în care oamenii nu au acces la condiții minime pentru un trai decent, cum ar fi apă potabilă și canalizare sau drumuri asfaltate, încă există școli în care elevii învață în condiții necorespunzătoare, încă suntem județul care se depopulează masiv”, a declarat candidatul Partidului Național Liberal la președinția Consiliului Județean Constanța .

„Vom reclădi împreună!”

Șansa dezvoltării județului, consideră reprezentantul PNL, sunt fondurile europene. Lupu explică faptul că, în exercițiul financiar european 2021-2027, România beneficiază de 80 de miliarde de euro pentru relansarea economică.

„Vom folosi acești bani pentru investiții în modernizarea marilor sisteme publice, pentru a reface infrastructura, pentru a construi școli și grădinițe, spitale, pentru refacerea sistemului de irigații în județul nostru. După 20 de ani, județul Constanța are șansa să iasă din bezna cu care PSD a obișnuit-o.

După 20 de ani, Constanța poate să devină atractivă pentru investitorii, așa cum alte județe sunt deja. Ca președinte al Consiliul Județean Constanța, voi sprijini fiecare primar din județ să acceseze bani europeni pentru dezvoltarea comunităților pe care le administrează. După 27 septembrie, împreună, vom reclădi județul Constanța, din bani europeni!”, a menționat Mihai Lupu.

_______________

Comandat de PNL, Executat de: News International SA, cod AEP- 21200012

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te